Nederlands

Postbus 101
2700AC Zoetermeer
Nederland

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Zit jouw functie er niet tussen?

Character is the Essence of Style !

Onze merkwaarden:

We hebben Klasse
We zijn gebalanceerd
We zijn gedreven en toegewijd
We zijn zeker niet saai; Wij hebben karakter !


 


De wereld van Promiss
Promiss staat voor klasse, balans, gedrevenheid en toewijding. De Promiss vrouw staat middenin het leven, weet wat ze wil en heeft karakter! Haar leeftijd is slechts een getal en ze verkiest stijl boven trends. Duik in de collectie vol moderne klassiekers met bijzondere details en subtiele verwijzingen naar modetrends. Ieder item draait om de perfecte fit, hoge kwaliteit en luxe materiaal tegen een toegankelijke prijs.

Met de collectie van Promiss (verkrijgbaar in maat 34 tot en met 48) kun je je complete garderobe vullen of dankzij enkele items je bestaande collectie een nieuwe look geven. Voor elke gelegenheid zijn er passende items waarin je er altijd scherp en krachtig uitziet. Zakelijke looks, feestelijke jurken en ook casual dameskleding zorgen ervoor dat elke garderobe compleet is. Key pieces en tijdloze items zoals het perfecte zwarte jurkje, de zakelijke pencil skirt en de ultieme jeans vind je ieder seizoen terug in de collectie die regelmatig wisselt.

De winkels van Promiss
De collectie van Promiss bestaat uit dameskleding, accessoires, een home collectie en een lifestyle collectie. In 2016 opende de eerste flagshipstore in Hoofddorp en inmiddels heeft Promiss 18 fysieke winkels in Nederland en een druk bezochte webshop. De moderne winkels, persoonlijke aandacht, inspirerende events en het advies van onze styling experts, maken de Promiss beleving compleet.