Nederlands

Postbus 101
2700AC Zoetermeer
Nederland

Vind jouw nieuwe baan!

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

Procedure sollicitatie

Gedrevenheid, betrokkenheid, servicegerichtheid en gastvrijheid komen vanuit je hart en worden gevoed door passie voor het merk waar je voor werkt. De reden waarom jij ‘s ochtends uit bed komt, is Promiss en dat mag de hele wereld weten. Deze kwalificaties zijn niet direct uit een CV op te maken en daarom vinden wij het belangrijk om je karakter te ontmoeten en van elkaar te ontdekken of we bij elkaar passen zijn. Het is belangrijk dat je gevoel voor mode en trends hebt en dat je open en eerlijk durft te communiceren. Om te kunnen vaststellen of dat zo is, starten we met een uitnodiging voor een videosollicitatie waarin je je aan de hand van een paar vragen van onze kant kunt voorstellen en presenteren aan ons.

Op basis van de videosollicatie bepalen we of je bij ons past en word je vervolgens uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met onze Promiss recruiter en één Promiss collega. In dat gesprek wordt dieper in gegaan op je videosollicitatie en de functie waarvoor je solliciteert. Mocht de uitkomst hiervan positief zijn, dan gaan we over tot een voorstel tot aanstelling. Mochten wij nog vraagtekens hebben dan kan er een vervolggesprek plaatsvinden om de laatste vragen te beantwoorden en de twijfel weg te nemen.

We doen gedurende het hele proces ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te laten verlopen zodat je niet al te lang hoeft te wachten op de genoemde stappen en uiteraard om je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven of wij definitief met jou verder willen. Soms zijn er omstandigheden waardoor het wat langer duurt. We zullen daarin zo open mogelijk communiceren zodat je weet waarom het nog even duurt.

Mocht je solliciteren naar één van onze functies en niet uitgenodigd worden dan zijn er wellicht andere kandidaten die beter passen op de functie. Je krijgt van ons standaard een bericht dat je binnen een bepaalde tijd iets van ons vernomen moet hebben en als dat niet gebeurt, betekent dat dat we niet op je sollicitatie in gaan. Het staat je vrij om het op een ander moment nog eens te proberen of wellicht voor een andere functie te gaan.